BLOG

Milyen panaszokkal érdemes és szükségszerű reumatológushoz fordulni?

Reumatológia Szeged

Számtalan típusa van a fájdalomnak és fontos, hogy valamelyest tisztában legyünk annak fajtájáról, hogy a megfelelő szakorvoshoz látogassunk el elsőre. Adott a lehetőség, a reumatológiai szakrendelők Szegeden fogadják a pácienseket, nézzük milyen panaszokkal érdemes ellátogatni a rendelőbe. Ízületi fájdalom, mely jelentkezhet váll, csukló, boka, térd, csípő vagy könyökben, ez akkor aktuális, amennyiben nem sérülésből származik. Továbbá ízületi gyulladásra utaló fájdalom, illetve ízületek mozgatásakor jelentkező ropogás esetén is ajánlott a reumatológus meglátogatása. Ezen felül hát- és gerincfájdalom, izom fájdalom, csontritkulás gyanúja esetén egyaránt.

A KEDVES PÁCIENSEK VÉLEMÉNYE

Kovács József

Személy szerint, magánrendelésen voltam Dr. Sonkodi rendelőjében, ahol a berendezés modern, a körülmények megfelelőek. Valahogy így képzelek el, egy jól működő beteg fogadtatást.

Nagy Gábor

A rendelő közelében adottak a parkolóhelyek, de busszal is jól megközelíthető. Időpont kérése szükséges, későbbi rendelés pontos. A személyzet udvarias és profi. Maximálisan elégedett vagyok.

Szabó Magdolna

Nyugodt, kellemes környezet jellemzi az egész épületet. 120 kmről utaztunk a doktorúrhoz, utólag azt mondom, teljesen megérte. Ajánlom mindenkinek, aki rövid időn belül szeretne átesni a kivizsgáláson.

© Copyright 2019 REUMATOLOGIA-REHAB.HU - Minden jog fenntartva | Készítette: TheSystemWeb - Weboldal készítés Szeged - Partnerek